Maak kennis met onze medewerkers

Team Maassluis

Sinds 1978 bieden wij onze cliënten een scala aan financiële producten: hypotheekadvies en bemiddeling, financieel advies, verzekeringen, belastingaangifte en advies bij echtscheidingen.

De kwaliteit van ons kantoor is gebaseerd op de professionaliteit, inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Wie zij zijn en wat zij doen? Dat vertellen zij u graag hier.

Vertrouwde gezichten

in Maassluis

Financieel advies nodig?

Heidi Verhoek

Heidi Verhoek

Financieel adviseur

Na 10 jaar binnen- en buitendienstmedewerker te zijn geweest bij een makelaarskantoor, ben ik in 1997 bij FDC Putman in dienst getreden als erkend financieel adviseur. Inmiddels beschik ik over ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Na zoveel jaar voer ik mijn werk nog steeds met veel enthousiasme uit. Veel van mijn nieuwe cliënten komen via doorverwijzingen.

“Never give up things that make you smile.”

Carlo Putman

Carlo Putman

Financieel adviseur

Ik ben vanaf 1982 werkzaam in de branche en sinds 1989 oprichter/eigenaar van FDC Putman. Samen met 16 collega’s sta ik voor kennis, kunde en ervaring. Ik ben op de hoogte van alle marktontwikkelingen en mijn expertise geeft onze cliënten niet alleen het beste advies, maar ook een rode-loper-gevoel. Ik heb mij door de jaren heen gespecialiseerd in hypotheken voor DGA’s en IB-ondernemers.

“Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.”

Margot ter Meulen-van den Doel

Margot ter Meulen-van den Doel

Algemeen manager

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de wereld van woningen en hypotheken. Vanaf 2003 werk ik met veel plezier bij FDC Putman waar ik verantwoordelijk ben voor het vastleggen en controleren van de financiële gegevens, de financiële planning, het personeelsbeleid, een stukje marketing en de dagelijkse gang van zaken.

Dit alles samen met 16 leuke collega’s die allemaal essentieel zijn om als FDC Putman te kunnen blijven doen wat we doen: de cliënt voorzien van een goed en gedegen financieel advies!

"Carpe Diem."

Cisca van Aalst

Cisca van Aalst

Relatie beheerder

Na eerst een aantal jaren werkzaam geweest te zijn bij een bank, ben ik sinds 1999 in dienst bij FDC Putman. Het enthousiaste en veelal vaste team, maakt het werken bij FDC Putman zeer plezierig. Doordat veel collega’s voorheen op verschillende functies hebben gewerkt bij oa makelaarskantoren, banken en notariskantoren, maakt dat wij onze kennis goed kunnen bundelen om zodoende onze klanten goed te kunnen adviseren en begeleiden.

"Geniet, dans, schitter en straal.
Kies er niet eentje, maar doe het allemaal."

Kim de Bruin

Kim de Bruin

Assistent financieel adviseur

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij FDC Putman in Maassluis. Wij assisteren de financieel adviseurs waar nodig en zorgen ervoor dat een hypotheekaanvraag en alles wat daarbij komt kijken succesvol wordt afgerond. Omdat elke situatie anders is, voelt het begeleiden van onze relaties bij een grote stap in het leven, elke keer als een uitdaging.

"Alle grote prestaties hebben tijd nodig."

Julia Putman

Julia Putman

Assistent financieel adviseur

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij FDC Putman. De passievolle collega’s maken de werksfeer zo bijzonder. Wij proberen de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen bij de spannende tijden die een huis kopen met zich meebrengt. Met mijn frisse blik en enthousiasme ontneem ik zoveel mogelijk de zorgen van onze cliënten.

"Mijn dag is gemaakt wanneer de client is geraakt."

Cindy van Rijswijk – Grauwmeijer

Cindy van Rijswijk – Grauwmeijer

Assistent financieel adviseur

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Vanaf 2016 zijn mijn werkzaamheden volledig gericht op hypotheken en levensverzekeringen, aangezien daar mijn passie ligt. Vanaf februari 2024 ben ik in dienst getreden bij FDC Putman en zal ik samen met mijn collega’s met veel enthousiasme en gedrevenheid uw hypotheekdossier beheren in de functie van Assistent Financieel Adviseur.

"Opgeven is geen optie"

Ingrid Ducaneaux-Hoogland

Ingrid Ducaneaux-Hoogland

Boekhoudkundig medewerkster

Ik werk sinds 1999 voor FDC Putman en verzorg de boekhouding. De financiële markt is altijd in beweging, en daarom blijft het leuk om dit werk zo lang te blijven doen. Verder draag ik ook zorg voor de uitvoering van ons compliance beleid. We hebben een hecht team dat vooral uit vrouwen bestaat, daardoor is het begrip onderling groot en hebben we maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.

“Of ik vind een weg of ik maak een weg.”

U bent van harte welkom

Maak een afspraak bij FDC Putman Hypotheekspecialisten & Zoveel Meer en laat u deskundig adviseren om lekker, financieel zorgeloos te wonen. Voor nu en later.