Ons hypotheekadvies geeft u financiële rust en zekerheid

Uw eerste hypotheek afsluiten is een hele belangrijke stap in uw leven. Daar komt veel bij kijken en dat moet goed geregeld zijn. Zodat u lekker, financieel zorgeloos kunt wonen en leven. Die financiële rust en zekerheid gelden ook bij het oversluiten van uw huidige hypotheek, omdat u bijvoorbeeld uw huis wilt verbouwen.

Bij FDC Putman krijgt u onafhankelijk en doordacht financieel advies. Wij kijken samen met u naar uw situatie, naar wat u wilt en naar wat er mogelijk is. Onze persoonlijke aanpak betekent dat u – voor nu en straks – uw zaken financieel goed geregeld heeft. En dat slaapt een stuk rustiger!

Advies nodig?

Het eerste gesprek is voor onze rekening

Uw financiële welzijn en ons advies gaan hand in hand bij FDC Putman. Wij hechten eraan dat u onze betrokkenheid bij uw financiële welzijn ervaart. Vanuit die betrokkenheid geven wij namelijk actief financiële adviezen.

Kom gerust eens langs voor financieel advies, een second opinion of financieel maatwerk, waarbij uw wensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Het eerste gesprek is voor onze rekening!

Goed advies, veiligheid voorop, een eerlijke prijs

De hypotheek is vaak de basis van een goed en doordacht financieel plan. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte hypotheken.

Wij beoordelen in overleg met u welke hypotheekaanbieder het meest geschikte voorstel heeft. Daarbij kijken wij naar het rentepercentage, maar ook naar wat voor u de beste aflossingsvorm en voorwaarden zijn.

Transparante beloning voor adviseurs

Onze adviseurs worden naast hun vaste inkomen ook variabel beloond. Deze variabele beloning is gemaximeerd op 20% van het vaste inkomen.

De variabele beloning is gebaseerd op de kwaliteit van het gegeven advies, het behalen en behouden van diploma’s, het bijhouden van de vakkennis, de behaalde doelstellingen en uw beoordeling.