Maak kennis met onze medewerkers

Team Delft

Sinds 1978 bieden wij onze cliënten een scala aan financiële producten: hypotheekadvies en bemiddeling, financieel advies, verzekeringen, belastingaangifte en advies bij echtscheidingen.

De kwaliteit van ons kantoor is gebaseerd op de professionaliteit, inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Wie zij zijn en wat zij doen? Dat vertellen zij u graag hier.

Vertrouwde gezichten

in Delft

Financieel advies nodig?

Dick Snoeck

Dick Snoeck

Financieel adviseur

Sinds 2000 werk ik bij FDC Putman als erkend financieel adviseur. In een persoonlijk gesprek met mijn cliënten zoek ik naar hun wensen, doelen en mogelijkheden. Mijn ervaring in de financiële branche en mijn kennis van fiscale regelgeving en de vele producten van banken en verzekeringsmaatschappijen staan garant voor advies op maat. Of het nu gaat om hypotheken, oudedagsvoorziening, levensverzekeringen, inkomensrisico’s of vermogensvorming.

“Geniet vandaag en denk aan morgen.”

Mary de Kat-Kok

Mary de Kat-Kok

Financieel adviseur

Begonnen in 1992 in de binnendienst en vanaf 2006 werkzaam als erkend financieel adviseur. Advies en persoonlijke begeleiding van mensen over de financiële mogelijkheden bij de aankoop van een woning doe ik met hart en ziel. Vertrouwen, aandacht, tijd en een heldere uitleg typeren mij daarin. Ik ben graag zeker van mijn zaak, met goede voorbereiding zijn financiële uitdagingen bij mij in goede handen.

Heleen Wittenberg-de Ruiter

Heleen Wittenberg-de Ruiter

Assistent financieel adviseur

Ik ben sinds 1991 een vertrouwd gezicht bij FDC Putman. Ik ken de meeste cliënten van naam en gezicht. Als assistent financieel adviseur werk ik 2,5 dag per week. Samen met Jolanda, Marcel en Nahomi zorg ik dat uw hypotheekaanvraag en/of verzekeringsaanvraag op een zorgvuldige wijze verwerkt wordt. U kunt vertrouwen op een snelle en correcte afhandeling van de hypotheek. Van aanvraag tot het passeren bij de notaris.

Elma Nederpel-Buitendijk

Elma Nederpel-Buitendijk

Senior Schadeverzekeringsadviseur

Ik werk sinds 1997 met veel plezier bij FDC Putman. Ik houd mij bezig met schadeverzekeringen. In 1989 heb ik mijn assurantiediploma gehaald. Het werk in deze branche doe ik al lange tijd, maar het verveelt nooit. Dat komt omdat iedere dag anders is. Het contact met cliënten, offertes maken en schades regelen vind ik het leukste van mijn werk. Dat mag ik doen met leuke collega’s.

“Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.”

Ingrid Ducaneaux-Hoogland

Ingrid Ducaneaux-Hoogland

Boekhoudkundig medewerkster

Ik werk sinds 1999 voor FDC Putman en verzorg de boekhouding. De financiële markt is altijd in beweging, en daarom blijft het leuk om dit werk zo lang te blijven doen. Verder draag ik ook zorg voor de uitvoering van ons compliance beleid. We hebben een hecht team dat vooral uit vrouwen bestaat, daardoor is het begrip onderling groot en hebben we maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.

“Of ik vind een weg of ik maak een weg.”

Mandy Huesken-Houtman

Mandy Huesken-Houtman

Schadebehandelaar

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en sinds 2007 werk ik bij FDC Putman in Delft waar ik zorg dat de schademeldingen snel en correct worden afgewikkeld. Daarnaast ondersteun ik mijn collega Elma. Mijn uitgangspunt is dat alles voor de cliënt op orde moet zijn.

Ik maak onderdeel uit van de Expertisegroep Schadebehandeling om op deze manier de kennis en kunde van alles op het gebied van schade op peil te houden.

“Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.”

Jolanda van der Giessen

Jolanda van der Giessen

Assistent financieel adviseur

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij FDC Putman. Na het behalen van de WFT-Basis diploma ben ik werkzaam als assistent financieel adviseur Het werk wat ik doe, doe ik met veel plezier. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk leuk en uitdagend. Daarnaast mag ik werken in een leuk team. Naast een fulltimebaan hou ik van reizen met mijn vriend om wat mooie plekjes te mogen zien van de wereld.

“Het enige succes, geniet!”

Nahomi Stet

Nahomi Stet

Assisitent financieel adviseur

In maart 2021 ben ik begonnen als junior assistent financieel adviseur bij FDC Putman. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze en doe mijn werk met veel plezier. De afwisseling, uitdagingen en het cliëntcontact vind ik heel leuk. Maar het meeste plezier haal ik uit de blijdschap van de cliënt nadat we een aanvraag met het hele team succesvol hebben afgerond.

U bent van harte welkom

Maak een afspraak bij FDC Putman Hypotheekspecialisten & Zoveel Meer en laat u deskundig adviseren om lekker, financieel zorgeloos te wonen. Voor nu en later.